L'objectiu de la nostra Companyia és que totes les persones, amb independència de tenir una discapacitat, de la seva edat o d'accedir a la web des de dispositius poc convencionals, puguin navegar per qualsevol de les nostres pàgines web sense trobar dificultats. Per això, hem implementat una sèrie de funcionalitats tècniques que faciliten la lectura i la navegació.

Amb aquest objectiu, el desenvolupament de la nostra web s'ha basat en el compliment de les Pautes d'Accessibilitat al Contingut a la Web 2.0 establertes pel W3C (Consorci de la World Wide Web).

W3C WAI-AA

Entre els avantatges més importants, per als visitants de la nostra web, destaquem els següents:

  • Els temps de descàrrega de les pàgines són menors.
  • És possible ajustar la mida del text de les pàgines a la mida desitjada per l'usuari des de les opcions del navegador.
  • Els continguts s'han estructurat pensant en aquells usuaris que utilitzen lector de pantalla, hagin desactivat el full d'estils, utilitzen navegadors que no suporten full d'estils, etc., perquè la navegació i la compressió de cada pàgina sigui tan senzilla i intuïtiva com sigui possible. Així mateix s'han optimitzat perquè puguin ser presentats perfectament per qualsevol navegador.

    W3C XHTML 1.0 W3C CSS Level 2