Eterna Assistència Familiar Integral és una assegurança de decessos flexible i transparent, que aposta per la prima anivellada de forma creixent i permet adaptar el preu de l'assegurança a les possibilitats econòmiques de cada client.

És una pòlissa d'Assistència Familiar que ho té tot i contempla àmpliament els riscos i necessitats amb els què vostè i els membres de la seva família pot trobar-se cada dia.

Eterna Asseguradora us garanteix l'assistència permanent i personalitzada dels seus professionals en el moment en què sorgeix el problema.

Amb només una trucada, vindrem de seguida per tal que no us hagueu de preocupar de res en aquests moments tan difícils; quan més es necessita i s'agraeix que una companyia amiga es faci càrrec de tot.


A més, Eterna Asseguradora posa a disposició de l'assegurat de defunció que ha contractat la garantia del telèfon d'assistència mèdica:

  • Una àmplia gamma de serveis mèdics i complementaris de salut que es recullen en la seva pòlissa i s'hi pot accedir clicant en aquest enllaç.
  • Un servei de vídeo consulta mèdica d'urgència per ser atès de manera immediata per metges d'atenció primària a través d'una trucada de vídeo. Pot accedir a l'servei clicant en aquest enllaç.
  • -Un servei odontològic al qual es pot accedir clicant entrucant al telèfon 91 703 90 24.


Garanties

Garanties opcionals complementàries

Garanties de Malaltia
Garanties de Malaltia
Subsidi diari per internament Premi de natalitat
Opcionals complementàries
Opcionals complementàries
Repatriació en cas de defunció per a residents fora del seu país d'origen

Garanties principals

Principals
Principals
Assistència Decessos Assistència en trasllats Assistència a Espanya Assistència a l'estranger Assistència d'orientació legal Teleassistència domiciliària Accidents complementaris Assessorament Legal i Advocat de Família Atenció Mèdica Telefònica Revaloració automàtica dels capitals de decessos